מירי זורגר פותחת שבוע של עוגיות בטעם נדיר

מירי זורגר 1 Comment on מירי זורגר פותחת שבוע של עוגיות בטעם נדיר

מירי זורגר עם מתכוני עוגיות שפותחים שבוע שמח • עוגיות קצף חלביות, עוגיות אגוזים בחיתוך ועוגיות שוקולד • אפו, תהנו וספרו לנו איך יצא

צילום: Miriam Alster/FLASH90
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

עוגיות שוקולד הילה

מצרכים

450 גר' שוקולד מריר

170 גר' חמאה

4 ביצים

300 גר'  סוכר

70 גר' קמח

5 גר' א אפיה

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד וחמאה

מקציפים ביצים וסוכר

מאחדים בתנועות קיפול

את הקמח מוסיפים בסוף

אפשר להוסיף  אגוזים בסוף

מזלפים תלוליות ברווחים

אפיה בתנור שחומם מראש  ל 180 מעלות כ 9 ד'

 

עוגיות אגוזים בחיתוך

מצרכים

1 כוס שמן

1 כוס מים

4 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

מלית

200 גר' אגוזי לוז טחונים

100 גר' סוכר

1/2 כוס מים רותחים

2 כפות מחית לוז-נוגט

אופן ההכנה

הכנת הבצק

מביאים לרתיחה שמן ומים

כשרתח שופכים על הבצק ומערבבים לבצק חלק

את מצרכי המלית לערבב למסה סמיכה

מחלקים את הבצק ל 2 מרדדים לעלה צר וארוך

מורחים את המלית מגלגלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד'

פורסים ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר

 

עוגיות קצף חלביות

3 1/2 כוסות קמח תופח

1 שמנת חמוצה

3 חלמונים

3 כפות סוכר

300 גר' חמאה

3 כפות ליקר בננות

מלית

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1 אינסטנט וניל

מעט קפה – לא חייב

אופן ההכנה

מכינים בצק מחלקים ל 4

מכינים מלית

מקציפים חלבון וסוכר בסוף מוסיפים את האינסטנט והקפה

מרדדים מורחים מלית ומגלגלים

חותכים לשושנים ומסדרים על תבנית מרופדת בניר אפיה

אופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה קלה כ 15 ד'



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    אם אפשר לכתוב את מתכונים – לא בגרם אלא בכוסות זה יעזור מאוד.